Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mosoni-Duna vízitúra baráti társaságoknak

Evezés a Mosoni-Dunán baráti társaságoknak!
mosoni-duna-vizitura-www.mosoni-duna.vizitura.hu-a-mosoni-duna-partja-licko-kozeleben.jpgKisebb, nagyobb baráti csapatoknak lebilincselően szép vízitúrák a Mosoni-Dunán.  
1. Ha rutinos vízitúrázók vagytok, lehet, hogy minden részletre kiterjedően tudjátok, hogy mit szeretnétek:  
"Vízitúrára vonatkozó ajánlatot kérünk, ekkor és ekkor (időpontok), összesen 13-an vagyunk, de 4 fő csak egy napra tud jönni. A három napból egy nap jó lenne bicajtúrára menni. A csapatból két emberke kér vendégházas szobát, mindenki más sátrazik. Az étkezést saját magunk megoldjuk, se reggelit, se vacsorát köszi most nem kérünk, de úgy legyenek a távok, hogy legyen idő esti közös főzésekre." Ha ezt kéritek, ilyen ajánlatot készítünk, ha tetszik, úgy lesz és szuper lesz.   

2. Az is lehet, hogy a társaság másokkal együtt vesz részt az előre meghirdetett időpontokban induló turnusaink valamelyikén. Ezeket a Mosoni-Duna vízitúrákat alapos tervezéssel, hosszú idő alatt fejlesztgettük a lehető legtutibbra és minden Titeket szolgál. 

3. Vagy ha még csak tervezgettek, ötleteltek, formálódik a gondolat, akkor nyugodtan mondjátok, hogy: "Sziasztok, szeretnénk vízitúrázni és a világ legjobb vízitúráját akarjuk". Ok! Mi pedig elkezdünk kérdezni. Mikor? Hányan, honnan, hova? Kik a résztvevők? Életkor, fizikum, evezési rutin? Mennyit evezzünk? Vonattal vagy busszal vagy autóval vizitura-mosoni-duna-mosoni-feketeerdo-es-halaszi-kozott.jpgjöttök? Csomagszállítás, logisztika, táborhelyek? Saját magatok intézitek a szállást? Ha tőlünk kéritek a szállást is, mi a szállásigény? Sátor, vendégház, panzió, wellness hotel? Szervezzük meg? Étkezés? Vegetáriánus étkezés hány főre? Amúgy  halászlé, borkostoló vagy grillezés, sajtparti vagy szalonnasütés? Egyeztetünk, és amiben megállapodtunk, az minden PONTOSAN úgy lesz.